ריבועי פאי בוץ שוקולד-בוטנים
והוא יספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, בוטנים קוקטייל עציצים, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-25 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ריבועי בוטנים שוקולד, ו ריבועי בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם ניילון נצמד, עם קצוות פלסטיק המשתרעים על פני הצדדים.
מערבבים 1-1/4 פירורי עוגיות חמאה; לחץ על החלק התחתון של מחבת מוכן. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מקציפים ממרח גבינת שמנת, חמאת בוטנים וסוכר בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב. מערבבים בעדינות 1-1 / 2 כוסות שוט מגניב; להפיץ על הקרום. למעלה עם 1/4 כוס של פירורי העוגיות הנותרים.
מקציפים תערובת פודינג וחלב באותה קערה עם מיקסר במהירות נמוכה 2 דקות. מערבבים בשוט מגניב הנותרים; כפית על קינוח. למעלה עם שאריות פירורים ואגוזים.
הסר קינוח מן המקפיא 20 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. השתמש ידיות לעטוף פלסטיק להרים קינוח מן המחבת לפני חיתוך לריבועים.