ריבועי פאי פטל
צריך קינוח צמחוני? ריבועי פאי פטל יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 24 מנות עם 171 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, סוכר גס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 12%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ריבועי פטל, ריבועי פטל, ו ריבועי פטל קוקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר והמלח; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מחלקים את הבצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מכניסים למקרר למשך 1-1 / 4 שעות או עד שקל לטפל בהם.
מרדדים חלק גדול יותר של בצק בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה ל -17 אינץ'. איקס 12 אינץ'. מלבן.
העברה ל-15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה. עיתונות מאפה על תחתון ומעלה את הצדדים של פאן; לקצץ מאפה אפילו עם קצוות.
למילוי, בקערה גדולה, שלבו את הסוכר, הקמח והמלח.
מוסיפים פטל ומיץ לימון; לזרוק לציפוי. כף מעל מאפה.
מרדדים את המאפה שנותר; מניחים מעל המילוי. חתוך ואטום קצוות.
מברישים למעלה בקרם ומפזרים סוכר גס.
מניחים תבנית על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה. מצננים לחלוטין על רשת.