ריבועי פקאן
ריבועי פקאן הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 1008 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 76 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, גרידת לימון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו ריבועי פאי פקאן, ריבועי פאי פקאן, ו ריבועי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
עבור הקרום, להכות את החמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט, עד אור, כ 3 דקות.
מוסיפים את הביצים ואת הוניל ומערבבים היטב. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח.
מערבבים את החומרים יבשים לתוך הבלילה עם המיקסר על מהירות נמוכה עד רק בשילוב. לחץ על הבצק באופן שווה לתוך ungreased 18 על 12 על 1 אינץ ' אפייה, מה שהופך את קצה סביב מבחוץ. זה יהיה דביק מאוד; מפזרים את הבצק ואת הידיים קלות עם קמח.
אופים במשך 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה. אפשר להתקרר.
לציפוי, לשלב את החמאה, דבש, סוכר חום, חזה בסיר גדול, כבד תחתית. מבשלים על אש נמוכה עד החמאה נמסה, באמצעות כף עץ כדי לעורר. להעלות את החום ומרתיחים במשך 3 דקות.
הסר מהחום. מערבבים בקרם הכבד ופקאנים.
יוצקים על הקרום, מנסים לא לקבל את המילוי בין הקרום למחבת.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד המילוי מוגדר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר עד שיתקרר.