. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: ריבועי עוגת גבינה עם לימון, ריבועי שיבולת שועל אוכמניות, ו ריבועי אוכמניות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, 3/4 כוס סוכר ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הוסף את החלב, קיצור, 1 ביצה, ותמצית לימון, ולהשתמש במערבל חשמלי לערבב על מהירות נמוכה במשך 1 דקה, ולאחר מכן על מהירות בינונית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית לימון
קיצור
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים אוכמניות על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
6
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 ביצים מכות, גבינת ריקוטה, 1/3 כוס סוכר, ותמצית וניל. כפית תערובת זו על האוכמניות, ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
גבינת ריקוטה
אוכמניות
מורחים
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
אופים במשך 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד שסכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים והגשה.