ריבועי שוקולד-שקדים פאדג'
והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, שוקולד חצי-מתוק, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו שוקולד & ריבועי פאדג'כתומים, ריבועי שוקולד-חמאת בוטנים, ו בריא שוקולד מריר חמאת בוטנים פאדג'גרנולה ריבועים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל מחבת אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' ותחתית שורה בנייר שעווה.
להמס 12 עוז. שוקולד עם שמנת בקערה חסינת חום להגדיר מעל מחבת בינונית של 1 1/2 אינץ ' של מים רותחים, לטאטא עד חלקה (לא נותנים תחתית מים קערה לגעת).
הסר מחבת מחום ולהקציף וניל ומלח עד חלקה. תניח בצד.
ממיסים את שאריות השוקולד בקערה אחרת על פני אותה מחבת של מים רותחים, מטאטאים עד לקבלת חלקה.
יוצקים שוקולד רגיל למחבת מוכנה ולהפיץ את המעיל לתחתית באופן שווה. מקררים במשך כ -10 דקות כדי להגדיר שוקולד.
מורחים תערובת שוקולד וקרם על גבי שוקולד.
מפזרים באופן שווה שקדים ולחץ בעדינות לתוך שוקולד.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לקרר, מכוסה, עד מאוד מוצק, 3 עד 4 שעות, או לילה.
תריץ סכין דק וחד בקצוות המחבת. הפוך את התערובת על קרש חיתוך וקלף משם נייר שעווה. הפעל פאדג 'בצד ימין למעלה, עם סכין חדה, לחתוך 64 (1 אינץ') ריבועים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות לפני ההגשה.