ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה
ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 194 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, סוכר חום, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 49 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ריבועי ריבת תאנים שיבולת שועל, ריבועי שיבולת שועל-צימוקים, ו ריבועי שיבולת שועל אפויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה; טוסט עד שהאגוזים מזהיבים וריחניים, כ -5 דקות.
מוציאים אגוזים מנייר האפייה ושומרים.
ממיסים חמאה בסיר קטן המונח על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר חום; מבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל ושיבולת שועל. לחץ את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה ומתייצבים, כ -20 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
מפזרים שוקולד צ ' יפס על פני השטח; תן לשוקולד לשבת עד להמסה, 2 עד 3 דקות.
מורחים שוקולד באופן שווה על ריבועי שיבולת שועל.
מפזרים שוקולד חם עם שקדים קלויים.
חותכים לריבועים כשהם מתקררים.