קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה

ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה
ריבועי שיבולת השועל הקלים של לורה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 194 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס, סוכר חום, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 49 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו ריבועי ריבת תאנים שיבולת שועל, ריבועי שיבולת שועל-צימוקים, ו ריבועי שיבולת שועל אפויים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר אפייה; טוסט עד שהאגוזים מזהיבים וריחניים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מוציאים אגוזים מנייר האפייה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
ממיסים חמאה בסיר קטן המונח על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר חום; מבשלים תוך ערבוב עד שהסוכר נמס והתערובת מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסירים מהאש. מערבבים פנימה וניל ושיבולת שועל. לחץ את התערובת לתבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה ומתייצבים, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מפזרים שוקולד צ ' יפס על פני השטח; תן לשוקולד לשבת עד להמסה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שוקולדשוקולד
9
מורחים שוקולד באופן שווה על ריבועי שיבולת שועל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
שיבולת שועלשיבולת שועל
מורחיםמורחים
10
מפזרים שוקולד חם עם שקדים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
שקדיםשקדים
11
חותכים לריבועים כשהם מתקררים.