ריבועי שיפון לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ריבועי שיפון לימון. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. מתאים ל-55 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מרשמלו, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי שיפון שוקולד-תות, Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, ו עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, חמאה וסוכר; לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת.
אופים 15 דקות. או עד שחום קל. בינתיים, לערבב מרשמלו, קליפת לימון ומיץ לימון בסיר גדול; לבשל על אש נמוכה עד מרשמלו נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. קרום קר תערובת מרשמלו לחלוטין.
מוסיפים ציפוי מוקצף לתערובת מרשמלו; מערבבים עם מקציף חוט עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה על פני הקרום.
מקררים לפחות 2 שעות או עד המשרד מעט.
חותכים לתוך 16 ריבועים כדי לשרת; העליון כל ריבוע עם 1 פטל. אחסן שאריות ריבועים במיכל מכוסה היטב במקרר.