ריבועי שקדים אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ריבועי שקדים אני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קיצור, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבועי שקדים II, ריבועי תאנה ושקד, ו ריבועי פטל-שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'.
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, קרם קיצור, סוכר לבן וסוכר חום. ביצה נפרדת והכה בחלמון ווניל, ערבוב עד מעורבב היטב. מוסיפים לאט את הקמח ומתמזגים היטב.
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך תבנית אפייה.
אופים במשך 18 עד 20 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב.
ממיסים את השוקולד בדוד כפול על אש נמוכה.
מורחים את השוקולד המומס על קרום חם.
בואו להתקרר על מתלה חוט לפני חיתוך.