קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי שקדים אני

ריבועי שקדים אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ריבועי שקדים אני. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קיצור, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריבועי שקדים II, ריבועי תאנה ושקד, ו ריבועי פטל-שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, קרם קיצור, סוכר לבן וסוכר חום. ביצה נפרדת והכה בחלמון ווניל, ערבוב עד מעורבב היטב. מוסיפים לאט את הקמח ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זנים של פטריותזנים של פטריות
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
התערובת תהיה נוקשה.
4
לחץ על הבצק באופן שווה לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים במשך 18 עד 20 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
ממיסים את השוקולד בדוד כפול על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
7
מורחים את השוקולד המומס על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
מפזרים למעלה עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
9
בואו להתקרר על מתלה חוט לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים