קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

ריבס & עוגת תפוזים

ריבס & עוגת תפוזים
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריבס ועוגת פריחת תפוזים, עוגת תפוז ריבס יוגורט, ו עוגת שיפון כתומה עם ריבת ריבס.

הוראות

1
להטות את ריבס לתוך קערה ומפזרים מעל 50 גרם של הסוכר. מערבבים כך rhubarb מכוסה, ולאחר מכן להפריש עבור 30 דקות כדי לצייר כמה מיצים (macerate). בינתיים, גריז קו הבסיס ואת הצדדים של 23cm רופף תחתית, פח עוגה עגולה עם אפייה קלף תנור חום 180c/160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קצה נשאר סוכר, החמאה, גרידת תפוזים ומיץ לתוך קערה גדולה והכה עם מקצף חשמלי עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את הקמח, שקדים, אבקת אפייה וביצים, ואז להכות שוב עד חלקה. מקפלים את ריבס וכל מיצים. כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
מפזרים את השקדים המתקלפים, ואז אופים במרכז התנור למשך 1 hr-1 hr 15 דקות עד שקם לתחייה, מוזהב ושיפוד שהוכנס למרכז יוצא נקי. מכסים בנייר כסף אם העוגה מתחילה להשחים יותר מדי במהלך הבישול. השאירו את הפח במשך 15 דקות לפני הסרת וקירור לחלוטין על מתלה תיל. אבק עם מעט סוכר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגה בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "