ריבס ופודינג די סופלה
ריבס פודינג די סופלה דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, ריבס, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום כף ציון של 18%. מתכונים דומים: ריבס ופודינג די סופל, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פודינג וניל, ו סופלה שוקולד מריר, עם רוטב פודינג ארל גריי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס ומכניסים לתבנית אפייה לחימום.
מכניסים את הריבס לסיר עם 1/3 כוס הסוכר. שים מכסה על התבנית ומבשלים בעדינות כ -10 דקות, עד שהרברב רך. לשים בצד ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
השג לעצמך 6 מנות רמקין ושפשף את החלק הפנימי שלהן בחמאה.
מכניסים את עוגיות הג ' ינג ' רנאפ לשקית כריך, קושרים קשר בחלקו העליון ומנפצים את העוגיות בעזרת מערוך או בתחתית התבנית ליצירת פירורים עדינים למדי. אבק את החלק הפנימי של הרמקינס החמאה עם העוגיות המרוסקות, ואז נענע את כל הפירורים העודפים ושמור אותם למועד מאוחר יותר. (אתה יכול להכניס את הכלים למקרר בשלב זה עד שאתה מוכן להרכיב את הסופלה שלך.)
טפטפו כף מהרברב המבושל שהתקרר לכל צלחת רמקין.
מערבבים את שארית הריבס עם הרפרפת, החלמון והקמח. בקערה גדולה ונקייה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת פסגות רכות.
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות גבוהה עד שהלבנים נוקשים מאוד - זה אמור לקחת כ -3 דקות.
עובדים בעדינות, מקפלים 2 כפות מחלבוני הביצה הנוקשים לתערובת הריבס. עצה זו לתוך הקערה המכילה את החלבונים הנותרים ביצה לקפל יחד בזהירות רבה. מחלקים את התערובת בין הרמקינס ומיישרים את החלקים העליונים. נגב את שולי הכלים נקיים.
מוציאים את נייר האפייה החם מהתנור ומניחים עליו את הרמקינס. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 18 עד 20 דקות, או עד שהסופלות בצבע זהוב מקסים ועלו יפה.
מגישים מיד, מפזרים את שאריות הג ' ינג ' רפ פירורים.
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"