קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

ריבס ופודינג די סופלה

ריבס ופודינג די סופלה
ריבס פודינג די סופלה דורש סביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, ריבס, חלמון ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום כף ציון של 18%. מתכונים דומים: ריבס ופודינג די סופל, סופלה שוקולד כפול עם רוטב פודינג וניל, ו סופלה שוקולד מריר, עם רוטב פודינג ארל גריי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס ומכניסים לתבנית אפייה לחימום.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מכניסים את הריבס לסיר עם 1/3 כוס הסוכר. שים מכסה על התבנית ומבשלים בעדינות כ -10 דקות, עד שהרברב רך. לשים בצד ולהשאיר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
השג לעצמך 6 מנות רמקין ושפשף את החלק הפנימי שלהן בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מכניסים את עוגיות הג ' ינג ' רנאפ לשקית כריך, קושרים קשר בחלקו העליון ומנפצים את העוגיות בעזרת מערוך או בתחתית התבנית ליצירת פירורים עדינים למדי. אבק את החלק הפנימי של הרמקינס החמאה עם העוגיות המרוסקות, ואז נענע את כל הפירורים העודפים ושמור אותם למועד מאוחר יותר. (אתה יכול להכניס את הכלים למקרר בשלב זה עד שאתה מוכן להרכיב את הסופלה שלך.)
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
טפטפו כף מהרברב המבושל שהתקרר לכל צלחת רמקין.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מערבבים את שארית הריבס עם הרפרפת, החלמון והקמח. בקערה גדולה ונקייה, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם קורט מלח עד לקבלת פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את 2 כפות הסוכר הנותרות ומקציפים במהירות גבוהה עד שהלבנים נוקשים מאוד - זה אמור לקחת כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
עובדים בעדינות, מקפלים 2 כפות מחלבוני הביצה הנוקשים לתערובת הריבס. עצה זו לתוך הקערה המכילה את החלבונים הנותרים ביצה לקפל יחד בזהירות רבה. מחלקים את התערובת בין הרמקינס ומיישרים את החלקים העליונים. נגב את שולי הכלים נקיים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוציאים את נייר האפייה החם מהתנור ומניחים עליו את הרמקינס. מכניסים לתנור שחומם מראש ואופים 18 עד 20 דקות, או עד שהסופלות בצבע זהוב מקסים ועלו יפה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים מיד, מפזרים את שאריות הג ' ינג ' רפ פירורים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)עוגיות ג'ינג'רס מרוסקות דק (בערך 9 עוגיות)
11
"ההסכם שלנו עם המפיקים של "ג' יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מתחרטת על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"