ריבת בצל אדום
ריבת בצל אדומה היא ללא גלוטן וטבעוני תבלין. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, טימין, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ריבת ברי דובדבן, ו בייקון וריבת ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מרכך ופשוט שקוף, 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים יין, סוכר, קורנית, חומץ ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, ולתת להתבשל עד הנוזל מתעבה והופך syrupy, על 1 שעה, ערבוב מדי פעם. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם.
להעביר ריבת בצל לקערה ולתת מגניב, ואז לשרת או לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות, לתת ריבת בצל לחזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.