קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות56
ציון בריאות0
מגזין

ריבת בצל מקורמלת

ריבת בצל מקורמלת
המתכון ריבת בצל מקורמל יכול להתבצע בערך 1 שעה. מתכון זה משמש 56. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את התבלין הזה. 225 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חומץ בלסמי, חמאה, שמן קנולן וחרדל טחון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריבת בצל מקורמלת, קרוסטיני עם ריבת בצל מקורמלת, ו שום קלוי וריבת בצל מקורמלת.

הוראות

1
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
חותכים את נורות השום העליונות; מברישים בשמן. עוטפים כל נורה בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב במשך 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בתנור הולנדי מטגנים בצל בחמאה במשך 30-40 דקות או עד להשחמה קלה. סוחטים שום מרוכך לתבנית. מערבבים פנימה את חומץ הסיידר, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, החרדל, המלח, הפלפל, הג ' ינג ' ר והציפורן. מביאים לרתיחה מתגלגלת. מוסיפים בהדרגה סוכר, תוך ערבוב מתמיד. מחזירים לרתיחה למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים פקטין; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
6
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 3 דקות. הסר קצף.
7
יוצקים תערובת חמה לצנצנות חמות ומשאירים 1/4 אינץ'. מרחב ראש. התאם כובעים. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר