ריבת ג'ינג'ר ריבס פטל
ריבת ג'ינג'ר ריבס פטל היא ללא גלוטן, וטבעוני תבלין. מתאים ל-50 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 44 קלוריות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו את הפקטין האוניברסלי של פומונה, סוכר, ריבס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו ריבת אפרסק ריבס, רוטב פטל ריבס עם נשיקה של זנגביל, ו ריבס כפרי ועוגות פטל עם זנגביל וסיד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
שלב את ריבס ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד ריבס נשבר, 10 עד 12 דקות. בינתיים, מחית את פטל במעבד מזון או בלנדר. אתה צריך 1/2 כוס.
תמדוד את הריבס המבושל. אתה צריך 4 כוסות. להחזיר את ריבס ואת פטל מחית לסיר.
מוסיפים גרידת לימון ומיץ ומי סידן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת הסוכר פקטין, ג ' ינג 'ר מגובש, וג' ינג ' ר מגורד ומחזירים את תערובת הפרי לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.