ריבת נמל אוכמניות
ריבת נמל אוכמניות עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 65 אוהדים. אם יש לך אוכמניות, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו בשר חזיר צלוי טנדרלוין עם קומפוט אוכמניות פורט, ארפות ברווז מתובל עם רוטב אוכמניות, ו מחיאות כפיים סוערות: עוגות נמל שוקולד מתוק, סירופ הפחתת יין פורט, מילוי קרם פרש פטל, מוס שוקולד צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר ריבה, להכין צנצנות ומכסים: מקום 8 צנצנות חצי ליטר על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר להקות ועפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מדוד 5 1/2 כוסות סוכר לקערה גדולה.
עבודה בקבוצות, גרגרי אוכמניות גס בבלנדר או מעבד מזון. אתה צריך ארבע כוסות.
מעבירים מחית אוכמניות לסיר גדול וכבד בתחתית.
מוסיפים פורט, חמאה, קינמון וציפורן ומבשלים על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת מלאה.
מוסיפים סוכר בבת אחת וממשיכים לבשל, מערבבים כל הזמן, עד שהתערובת חוזרת לרתיחה מתגלגלת מלאה. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר סיר מחום ולרפרף את כל קצף מפני השטח של ריבה.
מצקת ריבה חמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד בקושי חזק.
מניחים צנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה חום, לחשוף סיר, ולאפשר צנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.