ריבת נמל חמוציות
המתכון Cranberry Port Jam יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל תבלין שמגיש 60. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 76 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 205 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, אבקת פקטין רגילה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות יציאת חמוציות, רוטב חמוציות תאנה ופורט, ו רוטב נמל חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
דופק את חמוציות במעבד מזון עד שהם קצוצים גס.
מעבירים אותם לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים את היציאה וכוס מים 1/2. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד חמוציות התרככו, כ 10 דקות.
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את החמוציות המיובשות ואת הסוכר בבת אחת. להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מניחים את הצנצנות על המדף בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.