קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ריבת נמל חמוציות

ריבת נמל חמוציות
המתכון Cranberry Port Jam יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל תבלין שמגיש 60. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 76 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 205 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר מגורען, אבקת פקטין רגילה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות יציאת חמוציות, רוטב חמוציות תאנה ופורט, ו רוטב נמל חמוציות (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם אתה הולך לשמר את הריבה, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים צנצנות חצי ליטר על מדף בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים להקות ועפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
דופק את חמוציות במעבד מזון עד שהם קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מעבירים אותם לסיר גדול עם תחתית כבדה ומוסיפים את היציאה וכוס מים 1/2. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד חמוציות התרככו, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
מיםמים
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מפזרים את הפקטין על תערובת חמוציות ומערבבים לשלב. מערבבים בחמאה. להחזיר את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
חמאהחמאה
פקטיןפקטין
7
מוסיפים את החמוציות המיובשות ואת הסוכר בבת אחת. להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
סוכרסוכר
8
מצקת את הריבה החמה לתוך צנצנות מעוקר חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
9
מניחים את הצנצנות על המדף בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלנגטווינים פרינס ויניארד צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
לנגטווין פרינס ויניארד שנין בלאן
על ידי שימור הניחוחות והטעמים שנמסרו מהווינגרפ, לנגטווין צ ' נין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזנים. פריך סבתא סמית ' אפל הערות להתמזג עם רמז של אגס טארט כדי ליצור יין בהיר ומרענן כי הוא קל ליהנות בכוחות עצמו.