קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריגטוני עם בזיליקום פסטו

ריגטוני עם בזיליקום פסטו
Rigatoni עם בזיליקום פסטו עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 436 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי בזיליקום, חתיכות אגוז, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ריגטוני עם חצילים ובזיליקום, Rigatoni עם שרימפס, קלמרי ובזיליקום, ו ריגטוני אפוי עם פנקטן ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים תנור הולנדי 4 ליטר כחצי מלא במים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף 1/2 כפית מלח אם תרצה. מכסים במכסה; מחממים על חום גבוה עד שהמים רותחים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תוסיף את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
חום לרתיחה שוב. מרתיחים חשפו 14 עד 16 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רך אבל לא רגשני. בעוד המים מתחממים והפסטה מתבשלת, המשיכו עם המתכון להכנת הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
כדי למדוד בזיליקום, בחוזקה לארוז עלי בזיליקום לתוך כוס מדידה. השתמש בכוס מדידה למדידת מרכיבים יבשים. יש לשטוף את עלי הבזיליקום במים קרים, ולייבש ביסודיות עם מגבת נייר או מגבת מטבח יבשה ונקייה. מקלפים את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
במעבד מזון או בלנדר, מניחים את עלי בזיליקום, שום, גבינה, שמן וצנוברים. מכסים ומעבדים, עוצרים מדי פעם כדי לגרד צדדים עם מרית גומי, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים מסננת או מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
יוצקים את הפסטה במסננת לנקז, ומניחים בקערת הגשה גדולה או בחזרה בתנור ההולנדי. מיד לשפוך את הפסטו על הפסטה החמה, ולזרוק עד הפסטה מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת נוספת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת