ריגטוני שבע שכבות
ריגטוני שבע שכבות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו נקניקיות בתפזורת, פלפלים קלויים, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: קל שמנת פרמזן Rigatoni (Rigatoni Alla Pana), תבשיל גבינה ואפונה (Pasticcio di Rigatoni e Piselli), ו ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה.
הוראות
תנור חום ל 191°. תרסיס מלבני אפייה צלחת 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בזמן שפסטה מתבשלת, מבשלים נקניק במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד; לנקז.
מערבבים עגבניות, שום ובזיליקום.
שכבה מחצית כל פסטה, נקניק, פטריות, פלפלים, גבינת פרמזן, תערובת עגבניות גבינת מוצרלה; לחזור על שכבות.
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד חם גבינה הוא חום זהוב.