ריזוטו אגוז רומנו
ריזוטו אגוז רומנו נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת רומנו, גזר, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו רומנו עם צנוניות, ריזוטו תפוחים ואגוזים, ו ריזוטו אגוז עם אספרגוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים אפונה וגזר באוניית ירקות על מים רותחים. מכסים ואדים 8 דקות או עד ירקות רכים. תניח בצד.
מערבבים מרק ויין בסיר בינוני; מניחים מעל חום בינוני. להביא לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ולשמור על רתיחה נמוכה מאוד.
מטגנים בצל קצוץ ובצל ירוק במרגרינה ושמן זית חם בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה עד למכרז.
מוסיפים אורז, ו לטגן 4 דקות או עד אורז שקוף.
להוסיף תערובת מרק 1/2 כוס רותח לתערובת אורז; מערבבים כל הזמן עד שרוב הנוזל נספג. המשך הוספת תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב בכל פעם עד הנוזל נספג (התהליך כולו צריך לקחת כ 30 דקות). מערבבים אפונה, גזר, 1/4 כוס גבינה, אגוזי מלך, ופטרוזיליה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות גבינת רומנו; לשרת מיד.