ריזוטו ארטישוק לימון
אם יש לך שמן זית, לבבות ארטישוק, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ריזוטו עם לבבות ארטישוק ולימון, סרטנים, ארטישוק וריזוטו אפוי לימון, ו ריזוטו ארטישוק.
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
שמן חום בסיר גדול על mediumhigh חום.
להוסיף אורז; לטגן 1 דקה. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מרק חם, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד שכל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (על 17 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים בארטישוקים ומרכיבים הנותרים.