ריזוטו בטטה
ריזוטו בטטה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 227 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לכם arborio, בטטה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: ריזוטו בטטה, ריזוטו בטטה, ו ריזוטו בטטה.
הוראות
רסס 3 ליטר סיר nonstick עם ספריי בישול.
מחממים יין לרתיחה בסיר על חום בינוני-גבוה. מבשלים בצל ושום ביין 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים באורז. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים בטטה ו 1/2 כוס מרק. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הנוזל נספג לחלוטין. מוסיפים מרק 1/2 כוס נוסף. המשך לבשל על 20 דקות, ערבוב כל הזמן והוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם לאחר תוספות קודמות נספגו, עד אורז הוא שמנת ופשוט רך; להסיר מהחום.
מערבבים במרכיבים הנותרים.