קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ריזוטו בייקון

ריזוטו בייקון
ריזוטו בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם יש לכם אורז arborio, ציר עוף, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו שעועית וריזוטו בייקון.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים את בייקון חתוך במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
לנקז את הבייקון ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
3
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר מעל חום גבוה; להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על ציר העוף חם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
6
יוצקים את האורז ומערבבים עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להרים כוסית, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים בשליש של המניה עוף חם ולהמשיך ערבוב עד שהאורז ספג את הנוזל והפך שמנת. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, תוך ערבוב כל הזמן. ערבוב במרק צריך לקחת 15 עד 20 דקות בסך הכל. כאשר סיים, האורז צריך להיות רך, עדיין קצת מוצק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
חמאהחמאה
טוסטטוסט
אורזאורז
7
הסר את הריזוטו מן החום ומערבבים את 2 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, ואת בייקון שמורות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
בייקוןבייקון