ריזוטו בייקון
ריזוטו בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . אם יש לכם אורז arborio, ציר עוף, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: ריזוטו בייקון, ריזוטו אפונה ובייקון, ו שעועית וריזוטו בייקון.
הוראות
מבשלים ומערבבים את בייקון חתוך במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, על 10 דקות.
מביאים את ציר העוף לרתיחה בסיר מעל חום גבוה; להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על ציר העוף חם.
מחממים 2 כפות חמאה בסיר גדול, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום; מבשלים ומערבבים עד הבצל מתחיל להפוך חום זהוב בקצוות, על 2 דקות.
יוצקים את האורז ומערבבים עד שהאורז מצופה בחמאה ומתחיל להרים כוסית, 2 עד 3 דקות. להפחית את החום בינוני; מערבבים בשליש של המניה עוף חם ולהמשיך ערבוב עד שהאורז ספג את הנוזל והפך שמנת. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, תוך ערבוב כל הזמן. ערבוב במרק צריך לקחת 15 עד 20 דקות בסך הכל. כאשר סיים, האורז צריך להיות רך, עדיין קצת מוצק.
הסר את הריזוטו מן החום ומערבבים את 2 כפות הנותרים של חמאה, גבינת פרמזן, ואת בייקון שמורות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לפני ההגשה.