ריזוטו במיקרוגל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו מיקרוגל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. . אם יש לכם אורז, שמן זית, קרקע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו ריזוטו במיקרוגל, ריזוטו במיקרוגל של סאלי, ו פרימוורה ריזוטו במיקרוגל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מרק העוף, מלח ופלפל בסיר, ומביאים לרתיחה. שמור על חום נמוך.
בתבנית אפייה מרובעת, או צלחת עוגת זכוכית, מחממים את החמאה ושמן זית במיקרוגל במשך 2 דקות.
מוסיפים את הבצל לצלחת ומערבבים למעיל. מבשלים במיקרוגל עוד 4 דקות.
מוסיפים את האורז לא מבושל, ומערבבים מעיל עם שמן. מבשלים עוד 4 דקות.
יוצקים את מרק העוף המבשל לתוך האורז, ומערבבים. מבשלים במיקרוגל במשך 9 דקות. מערבבים, ואז מיקרוגל במשך 9 דקות נוספות. אם אתה רוצה ריזוטו creamier, להוסיף 1/4 כוס מים חמים, ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים בגבינת הפרמזן ברגע שהוא יוצא מהמיקרוגל, ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.