ריזוטו דייגים של וונצ'יז
המתכון של ריזוטו הדייגים של וונצ'י מוכן בערך 30 דקות והוא בהחלט אדיר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 53% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1258 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שמן זית, תירס, פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 76%. נסו מרק דייגים, מרק דייגים, ו תבשיל דייגים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים סיר בינוני על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהמחבת חמה מוסיפים את שמן הזית והבייקון.
קולים למשך 30 שניות ואז הוסיפו את השרימפס והצדפות. מערבבים כדי לא להידבק, ומבשלים 1 1/2 עד 2 דקות.
מוסיפים את הריזוטו, ציר העוף, בשר הסרטנים, העגבניות, התירס, התרד, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות את החומרים יחד, הכי טוב לעשות עם כף עץ. כעת הופכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהציר התבשל, כ -2 דקות.
מוסיפים גבינה וחמאה ומערבבים במשך 1 דקה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווי עור ופלפל לבן. היין מותסס בפלדת אל חלד, מונח במשך 10 חודשים לפני שהועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות שם התיישן במשך 12 חודשים.