ריזוטו דלורית שמנת
זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ריזוטו דלורית שמנת, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו ריזוטו דלעת סקווש.
הוראות
מערבבים אורז ושמן ב 1 1/2 ליטר מיקרוגל בטוח צלחת, ערבוב מעיל. מיקרוגל, חשוף, בגובה 3 דקות.
מוסיפים מרק ו 1 כוס מים לתערובת אורז; מיקרוגל, חשוף, ב 9 דקות גבוהות. מערבבים היטב; מיקרוגל, חשוף, ב 6 דקות גבוהות.
הסר מהמיקרוגל; תן לעמוד 5 דקות או עד שכל הנוזל נספג.
בעוד ריזוטו עומד, סקווש חום במיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד חם.
מוסיפים סקווש, מלח, פלפל וגבינה לריזוטו. מערבבים היטב לשלב.
מקשטים עם גבינות נוספות ונקודות קורנית, אם תרצה בכך.