הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פרמזן, חתיכת דלעת, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו חזיר בריזוטו פטריות, ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, ו ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
1
תכין את הפסטו. דופק את הבזיליקום, שום וצנוברים במעבד מזון למשחה גסה, ומוסיף שמן זית מספיק כדי לייצר טהור מרקם רופף.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
יוצקים לקערה ומקפלים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Blanch הנותרים שום במים רותחים במשך 3 דקות, עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
לנקז, לחזור למחבת עם 200ml / -14°l עוז של ציר עוף וחצי חמאה. מבשלים כ 15 דקות עד השום רך מצופה במניה סירופית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום. אתה יכול לעשות את זה עד 4 שעות מראש.
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לזרוק את קוביות דלעת עם שמן זית בדיל קלייה, וצולים במשך 10-15 דקות עד הבשר הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
8
תכין את השאלוט הפריך. אבק אותם בקמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מחממים שמן 2 ס " מ במחבת גדולה ומטגנים עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
לנקז ולשמור חם.
11
להזיע את הבצל בחמאה הנותרת במחבת רדודה גדולה עד רך, על 5 דקות. עצה באורז, להעלות את החום וטוסט עד שקוף. מנמיכים את החום ומוסיפים את המניה הנותרים מצקת בכל פעם, ערבוב היטב עד המניה נספגת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא מצקת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
לאחר האורז הוא אל דנטה, לקפל את 2 הגבינות, שיני שום ודלעת ומבשלים 2 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.