הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פרמזן, חתיכת דלעת, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו חזיר בריזוטו פטריות, ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, ו ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
1
תכין את הפסטו. דופק את הבזיליקום, שום וצנוברים במעבד מזון למשחה גסה, ומוסיף שמן זית מספיק כדי לייצר טהור מרקם רופף.
מחממים שמן 2 ס " מ במחבת גדולה ומטגנים עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
לנקז ולשמור חם.
11
להזיע את הבצל בחמאה הנותרת במחבת רדודה גדולה עד רך, על 5 דקות. עצה באורז, להעלות את החום וטוסט עד שקוף. מנמיכים את החום ומוסיפים את המניה הנותרים מצקת בכל פעם, ערבוב היטב עד המניה נספגת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא מצקת.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.