קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

ריזוטו דלעת Garlicky

ריזוטו דלעת Garlicky
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פרמזן, חתיכת דלעת, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו חזיר בריזוטו פטריות, ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, ו ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky (מתכונים דומים).

הוראות

1
תכין את הפסטו. דופק את הבזיליקום, שום וצנוברים במעבד מזון למשחה גסה, ומוסיף שמן זית מספיק כדי לייצר טהור מרקם רופף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים לקערה ומקפלים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
Blanch הנותרים שום במים רותחים במשך 3 דקות, עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
לנקז, לחזור למחבת עם 200ml / -14°l עוז של ציר עוף וחצי חמאה. מבשלים כ 15 דקות עד השום רך מצופה במניה סירופית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום. אתה יכול לעשות את זה עד 4 שעות מראש.
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
לזרוק את קוביות דלעת עם שמן זית בדיל קלייה, וצולים במשך 10-15 דקות עד הבשר הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
תכין את השאלוט הפריך. אבק אותם בקמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
9
מחממים שמן 2 ס " מ במחבת גדולה ומטגנים עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
לנקז ולשמור חם.
11
להזיע את הבצל בחמאה הנותרת במחבת רדודה גדולה עד רך, על 5 דקות. עצה באורז, להעלות את החום וטוסט עד שקוף. מנמיכים את החום ומוסיפים את המניה הנותרים מצקת בכל פעם, ערבוב היטב עד המניה נספגת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא מצקת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לאחר האורז הוא אל דנטה, לקפל את 2 הגבינות, שיני שום ודלעת ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
13
מגישים עם רסס של פסטו ואת shallots על גבי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת

מרכיבים

1חבורה גדולהבזיליקום, עלים וגבעולים קרועיםבזיליקום, עלים וגבעולים קרועים3שיני שום, קצוצות בערךשיני שום, קצוצות בערך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1עבור כל אחד.3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן, מגורד דקפרמזן, מגורד דק6שיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים1בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף חםציר עוף חם85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.14oz חתיכת דלעת (משקל unpeeled), קלופים, זרע לחתוך לקוביות 1cm14oz חתיכת דלעת (משקל unpeeled), קלופים, זרע לחתוך לקוביות 1cm23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק400דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אורז arborioאורז arborio100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פקורינו, מגורד דקפקורינו, מגורד דק50דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח רגיל, מתובל במלח ופלפלקמח רגיל, מתובל במלח ופלפל1עבור כל אחד.שמן צמחי לטיגון רדודשמן צמחי לטיגון רדוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.