הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם פרמזן, חתיכת דלעת, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו חזיר בריזוטו פטריות, ריזוטו שעורה עם פטריות Garlicky, ו ריזוטו יין אדום עם פטריות ברווז & garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
1
תכין את הפסטו. דופק את הבזיליקום, שום וצנוברים במעבד מזון למשחה גסה, ומוסיף שמן זית מספיק כדי לייצר טהור מרקם רופף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
יוצקים לקערה ומקפלים בפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
Blanch הנותרים שום במים רותחים במשך 3 דקות, עד מעט מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4
לנקז, לחזור למחבת עם 200ml / -14°l עוז של ציר עוף וחצי חמאה. מבשלים כ 15 דקות עד השום רך מצופה במניה סירופית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום. אתה יכול לעשות את זה עד 4 שעות מראש.
6
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
לזרוק את קוביות דלעת עם שמן זית בדיל קלייה, וצולים במשך 10-15 דקות עד הבשר הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
8
תכין את השאלוט הפריך. אבק אותם בקמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גס
9
מחממים שמן 2 ס " מ במחבת גדולה ומטגנים עד חום זהוב בהיר.
להזיע את הבצל בחמאה הנותרת במחבת רדודה גדולה עד רך, על 5 דקות. עצה באורז, להעלות את החום וטוסט עד שקוף. מנמיכים את החום ומוסיפים את המניה הנותרים מצקת בכל פעם, ערבוב היטב עד המניה נספגת לחלוטין לפני שאתה מוסיף את הבא מצקת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לריזוטו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.