ריזוטו דלעת וגבינת עיזים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 453 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, פרמזן, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. מתכונים דומים: ריזוטו דלעת עם בורבון עם פרושוטו וגבינת עיזים, דלעת-גבינת עיזים בטטה "ריזוטו" עם חזיר קרום מייפל-פקאן, ו ריזוטו גבינת עיזים שמנת.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים יחד את המרק והדלעת בסיר בינוני כבד ומבשלים על אש בינונית. מכסים את התבנית ומנמיכים את האש לנמוכה כדי לשמור על מרק הדלעת חם.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מבשלים את הבייקון במחבת בינונית על אש בינונית עד שחום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים למגבת נייר בעזרת כף מחוררת לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הכרישה ו -1 כפית המלח. מבשלים עד כמעט רך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
(צינור גדול)
7
מערבבים פנימה את הטימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את האורז ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
9
מוסיפים את היין ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד לספיגה מלאה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מוסיפים 1/2 כוס מרק הדלעת ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, 1 עד 2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת להיספג לפני שמוסיפים את הבא. מבשלים עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה, והתערובת שמנת, 20 עד 25 דקות, ומוסיפים מרק חם נוסף על ידי 1/4 כוסות אם הריזוטו יבש.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
11
מערבבים פנימה את הפרמזן, 1 כף הפטרוזיליה, יתרת המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
12
מסירים מהאש.
13
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
14
מחלקים את הריזוטו בין 6 קערות רדודות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מפזרים על כל אחד את הבייקון, גבינת העיזים והפטרוזיליה שנותרה ומגישים.