ריזוטו דלעת עם צדפות צרובות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 616 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 469 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, מרק עוף, צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות צרובות על שרימפס וריזוטו כמהין, ריזוטו קוקוס תאילנדי עם צדפות צרובות, ו ריזוטו לימון עם צדפות צרובות # SundaySupper.
הוראות
1
לריזוטו: מערבבים יחד את ששת המרכיבים הראשונים לריזוטו לתוך סיר קטן ומביאים לרתיחה.
2
מבשלים במשך כ 5 דקות.
3
הסר תערובת מהחום ויוצקים לתוך בלנדר עם המרק, מתבלים במלח ופלפל ומתמזגים.
מרכיבים שתצטרך
4
עם המנוע פועל, להוסיף כוס חמאה לתוך בלנדר, 1 כף בכל פעם. להתמזג עד חלקה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים את התערובת לתוך קערה ומניחים בצד עד מוכן לשימוש.
6
יוצקים את מרק העוף לסיר בינוני וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית וממיסים את שאר החמאה ושמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל והשום והמרוט במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את האורז ומטוגנים למשך 3 עד 5 דקות או עד שכל גרגר אורז מצופה בשמן ויש נקודה לבנה במרכז כל גרגר.
מרכיבים שתצטרך
10
התחל להוסיף את המרק החם לאורז, מצקת אחת מלאה בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות.1
מרכיבים שתצטרך
11
בכל פעם שהנוזל מתאדה, מוסיפים מצקת נוספת של מרק וממשיכים לערבב.1
מרכיבים שתצטרך
12
המשך להוסיף נוזל ומערבבים עד האורז הוא אל דנטה, 20-25 דקות.1
מרכיבים שתצטרך
13
מערבבים את מחית הדלעת עד משולב לחלוטין.1
מרכיבים שתצטרך
14
מערבבים את מסקרפונה ופרמזן עד חלקה. מקפלים את הקורנית ומתבלים במלח ופלפל.1
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את השמן במחבת תחתית כבדה, מעל חום בינוני גבוה.1
מרכיבים שתצטרך
2
מתבלים כל צדפה במלח ופלפל.1
מרכיבים שתצטרך
3
לצרוב את הצדפות, בקבוצות, במשך 3-4 דקות בכל צד.1
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את השמן במחבת תחתית כבדה, מעל חום גבוה בינוני, 1
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הפנצ 'טה למחבת ומבשלים עד שהשומן יורד והפנצ' טה הופכת לפריכה.1
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים את כל אבל 2 כפיות שומן מהמחבת ולחזור לתנור, על אש בינונית.2
4
מפזרים את שני הסוכרים על הפנצ 'טה ומערבבים עד שהסוכר נמס וציפה את הפנצ' טה.2
מרכיבים שתצטרך
5
מורחים את קונפטי מסוכרים-pancetta על מחבת גיליון מרופדת קלף ולאפשר להתקרר מעט להקשיח.2
מרכיבים שתצטרך
6
כדי להרכיב: למלא שש קערות עם ריזוטו ומעל כל אחד עם שלוש צדפות; לסיים כל קערה עם קמצוץ של pancetta.