ריזוטו ירקות האביב
ריזוטו ירקות האביב עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 410 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. גשו לסופר וקנו אורז, יין, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו ריזוטו ירקות האביב, ריזוטו ירקות האביב, ו ריזוטו ירקות האביב (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר 3 ליטר (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים מחבת עמוקה של 10 אינץ ' מעל חום בינוני. ממיסים 1 כף חמאה עם שמן זית במחבת; מבשלים עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 30 שניות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 14 דקות). לפני הוספת האחרון 1/2 כוס מרק, להוסיף אספרגוס ואפונה.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, גבינה, ושאר החומרים. לכסות ולתת לעמוד 2 דקות.