ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס
ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 504 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה שטוחה, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ריזוטו אספרגוס לימון, שרימפס לימון וריזוטו, ו שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק ומים לרתיחה בסיר בינוני.
הוסף אספרגוס ומבשל, חשוף, עד רק רך, על 4 דקות.
להעביר אספרגוס עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז. לשמור על מרק בבית רתיחה חשופה, מכוסה.
מבשלים בצל ב 2 כפות חמאה עם 1/4 כפית מלח בסיר כבד 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים אורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג.
מערבבים בתערובת מרק 1/2 כוס ומבשלים במהירות, ערבוב לעתים קרובות, עד שנספג. המשך להוסיף מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות ולתת לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא, עד אורז הוא שמנת ועדין אבל עדיין אל דנטה (זה צריך להיות עקביות של מרק עבה), כ 18 דקות. (יהיו שאריות תערובת מרק.)
מערבבים שרימפס ומבשלים עד רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
מערבבים באספרגוס, גרידה, הנותרים 2 כפות חמאה, פרמזן, פטרוזיליה, ופלפל לפי הטעם. (ריזוטו דק עם כמה מרק שנותר במידת הצורך.)