ריזוטו לימון עם מרגריטה, פרושוטו ושרימפס
ריזוטו לימון עם מרגריטה פרושוטו ושרימפס הוא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1188 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטריאן דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים פטרוזיליה, שמן זית, חמאה ושום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה ופרושוטו, כדורי ריזוטו מרגריטה, ו פרושוטו-שרימפס עטוף בקוסקוס לימון.
הוראות
מחממים ציר עוף במחבת נפרדת.
בסיר גדול של 4 ליטר מחממים שמן זית על אש בינונית.
קולים שאלוט ופרושוטו למשך 3 דקות.
מוסיפים שום; מטגנים במשך 2 דקות.
הגבירו את החום לבינוני-גבוה.
מוסיפים אורז ולימון, מבשלים 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים מיץ לימון ויין עד להפחתה.
הוסף אחד 8 עוז. מצקת ציר עוף לאורז עד לספיגה. שמור את האורז רק על רתיחה; המשך בתהליך במשך 10 עד 15 דקות.
הוסף שרימפס לפני מצקת הציר האחרונה.
מוסיפים חמאה וגבינת רומנו, מערבבים היטב.
מניחים בקערת הגשה ומעליהם ארוגולה טרייה ופטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ריזוטו עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
![מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
מונטה ברנרדי סאטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אדום רובי במראה. הניחוחות אופייניים לזן: הערות אלגנטיות, פירותיות, אוכמניות, דובדבן, סגול ומינרליםיבש, חם, רך למדי בחיך. טעים, טרי ומעט טאני בגימור אינטנסיבי וארוך.