ריזוטו מיקרוגל בסיסי
אם יש לך מרק עוף, גבינת פרמזן, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו במיקרוגל, ריזוטו פטריות מיקרוגל, ו פרימוורה ריזוטו במיקרוגל.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בגודל בינוני מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. מערבבים באורז, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
מערבבים 2 3/4 מרק כוסות יין 1/4 כוס. מכסים בחוזקה בניילון נצמד. (לא לפרוק). מיקרוגל ב 9 דקות גבוהות. בזהירות לסובב קערה ללא חשיפה (כדי לשלב את התערובת), מיקרוגל ב 8 דקות גבוהות. להסיר בזהירות ולהשליך לעטוף פלסטיק. מערבבים גבינה מרק עוף 1/4 כוס, ערבוב 30 שניות עד 1 דקה או עד שמנת.
להוסיף 1/4 כוס מרק נוסף, 1 כף. בכל פעם, במידת הצורך, עבור עקביות הרצוי. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו אורז בחר ריזוטו בסגנון איטלקי אורז, תנור מיקרוגל 1,100 ואט, וקערת זכוכית 2 1/2 ליטר. גילינו שעטיפות פלסטיק לאטימה עצמית, כמו GLAD Press ' n Seal, לא עובדות ביישומים אלה.
ריזוטו גבינה ובייקון: תחליף 1 כוס טרי מגורר גבינת צ ' דר חדה במיוחד עבור גבינת פרמזן. הכן ריזוטו מיקרוגל בסיסי כמו בימוי, ערבוב 3 כף. jarred diced pimiento, סחוט, עם גבינה.
מפזרים 1/4 כוס מבושל בייקון מתפורר 2 בצל ירוק פרוס דק רק לפני ההגשה. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 22 דקות.
ריזוטו אפונה ואספרגוס ירוק: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות. בינתיים, הצמד את ולהשליך קצוות קשים של 1/2 lb. אספרגוס, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'.
אספרגוס לטחון במחבת nonstick משומנת קלות על חום בינוני 3 עד 4 דקות או עד פריך רך; מערבבים ב 1/2 כוס אפונה ירוקה מתוקה קפואה, מופשר. מערבבים תערובת אספרגוס, 1 כף. נענע טרי קצוץ, 1 כפית. גרידת לימון ו-2 כפית. מיץ לימון לריזוטו מוכן.
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 15 דקות., קוק: 26 דקות.
Portobello-ריזוטו תרד: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות. בינתיים, לטגן 1 (8-עוז.) חבילת פרוס בייבי פורטובלו פטריות ב 1 כף. שמן זית חם במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 6 דקות או עד מכרז. מערבבים 3 כוסות ארוז בתקיפות תרד טרי, ומבשלים 1 דקה או עד נבול. מערבבים תערובת פטריות לתוך ריזוטו מוכן.
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 29 דקות.
ריזוטו פרמזן-סקווש: להכין ריזוטו מיקרוגל בסיסי לפי ההוראות, הגדלת גבינת פרמזן עד 1/2 כוס. מערבבים 1 (12-עוז.) חבילת סקווש מבושל קפוא, הפשיר סחוט, ו 3 כף. דק פרוס בזיליקום טרי לריזוטו מוכן. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה.
מגישים באופן מיידי. עושה 4 מנות; הכנה: 10 דקות., קוק: 23 דקות.