ריזוטו ממולאים פלפלים וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו ממולאים פלפלים קישואים. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ תפוזים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו הרבי ריזוטו ממולאים פלפלים, ריזוטו קישואים עם פריחת דלעת ממולאת, ו נקניק ופלפלים ממולאים קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המניה עוף, 2 כוסות מים, כתום ולימון zests ואת זעפרן בסיר, ולהביא לרתיחה נמוכה.
חצי את הקישואים לאורך ובעדינות לגרד את הבשר המרכזי וזרעים. קוצצים את הבשר המרכזי, זרעים ושמורה. חצי כל קישואים שוב לרוחב. מסדרים את הקישואים והפלפלים בל לחתוך בצד בתבנית אפייה.
טפטוף עם EVOO ומתבלים עם מלח ופלפל.
חום 2 כפות EVOO בסיר ריזוטו עגול תחתית או פאן מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים, עד מתרככים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים את האורז, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה, על 1 דקה.
הוסף את תערובת המניות כמה מצקות בכל פעם, ערבוב במרץ לאחר כל תוספת ומאפשר הנוזל בעיקר להתאדות לפני הוספת יותר. האורז ייקח בערך 18 דקות לבשל אל דנטה. ברגע האחרון או כך של בישול, מערבבים בגבינת 1/2 כוס, החמאה ומיצי לימון וכתום.
תכניסי את הריזוטו לירקות.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
שלב את הנותרים 2 כפות EVOO ו 1/2 כוס גבינה עם פירורי הלחם.
מפזרים מעל החלק העליון של מילוי ריזוטו. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות עד צמרות הם השחמה, 10 עד 15 דקות יותר.
הערה של קוק: אם אתה לא משרת את המנה מיד, למלא את הירקות עם ריזוטו ולתת מגניב (לא לאפות). לכסות ולאחסן במקרר. כאשר מוכן לשרת, אופים לפי ההוראות.