קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ריזוטו נירון

ריזוטו נירון
ריזוטו נירון הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, חמאה, אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קאבולו נירון עם כוסברה, קאבולו נירו קייל, ו סלט קאבולו נירו לחג המולד.

הוראות

1
הביאו 3 ליטר מים לרתיחה עם 1/2 בצל, 1/2 גזר ו -1 עלה דפנה. הכן אמבט קרח. לצלול קלמרי לתוך מים רותחים לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
להסיר ולצלול במי קרח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מסננים ומניחים בצד. לשמור על בישול נוזל חם על תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות 3 אינץ' מחממים שמן זית ובצל ודיו דיונון על אש בינונית עד לריכוך אך לא שחום, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מוסיפים יין לבן, ואז רכיכות בישול מצקת נוזלית על ידי מצקת עד אורז מכוסה. הפעל חום גבוה, תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל, שמירה על רמת הנוזל בדיוק מעל רמת האורז, במשך 15 דקות. קוצצים את הקלמרי לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים לאורז. ממשיכים לבשל עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
רכיכהרכיכה
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מגישים מיד.