קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

ריזוטו נירון

ריזוטו נירון
ריזוטו נירון הוא פסקטריאן ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, חמאה, אורז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא די יקר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קאבולו נירון עם כוסברה, קאבולו נירו קייל, ו סלט קאבולו נירו לחג המולד.

הוראות

1
הביאו 3 ליטר מים לרתיחה עם 1/2 בצל, 1/2 גזר ו -1 עלה דפנה. הכן אמבט קרח. לצלול קלמרי לתוך מים רותחים לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
דיונוןדיונון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
להסיר ולצלול במי קרח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מסננים ומניחים בצד. לשמור על בישול נוזל חם על תנור.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
במחבת 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות 3 אינץ' מחממים שמן זית ובצל ודיו דיונון על אש בינונית עד לריכוך אך לא שחום, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד אטום, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
מוסיפים יין לבן, ואז רכיכות בישול מצקת נוזלית על ידי מצקת עד אורז מכוסה. הפעל חום גבוה, תוך ערבוב מתמיד, ממשיכים לבשל, שמירה על רמת הנוזל בדיוק מעל רמת האורז, במשך 15 דקות. קוצצים את הקלמרי לחתיכות בגודל 1 אינץ ' וזורקים לאורז. ממשיכים לבשל עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
רכיכהרכיכה
דיונוןדיונון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מגישים מיד.