ריזוטו סרטן ופטריות
ריזוטו סרטן ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1070 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 76 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף דל שומן, חמאה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריזוטו ai funghi (ריזוטו פטריות), ריזוטו סרטן המלך, ו ריזוטו סרטן וקוקוס עם מנגו.
הוראות
מקום מח עצמות בשכבה אחת בתבשיל רדוד 3 ליטר (כ 9 על 13 ב.).
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד עצמות משחימים קלות מח הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 25 עד 35 דקות. כאשר העצמות קרירות מספיק כדי להתמודד, בתוך כ -30 דקות, להרים 1 עצם בכל פעם ולהטות בזווית; להשתמש במקלות אכילה, כף מח, או סכין ארוכה, דקה לשחרר מח, ולנער אותו לתוך קערה. תתחמם.
בינתיים, לקצץ ולהשליך גזע דהוי מסתיים מפטריות. שוטפים פטריות ופרוסה דקה.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים פטריות בחמאה עד משחימים היטב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים אורז ובצל ירוק; מערבבים עד שהאורז אטום ובצל הם רפויים, כ -3 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מרק, יין וברנדי; מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג ואורז הוא רך לנשוך, כ 20 דקות.
מערבבים הנותרים 1/2 מרק כוס, ולאחר מכן להוסיף סרטן ומערבבים בעדינות.
ריזוטו כפית לקערות רחבות. למעלה באותה מידה עם מח, לחתוך לחתיכות.
שמור סרטנים חיים מכוסים באופן רופף במקרר עד 12 שעות. לתפוס סרטנים בזהירות מהחלק האחורי, בין הרגליים, ולשים במחבת כדי לוודא שהם מתאימים, עם 3 עד 4 סנטימטרים של סיקול מתחת לשפת פאן.
הסר סרטנים ולמלא מחבת עם מספיק מים כדי לכסות סרטנים ב 2 עד 3 אינץ'. מכסים את המחבת ומביאים מים לרתיחה על חום גבוה.
אחד בכל פעם, לתפוס סרטנים כמתואר לעיל ולצלול אותם קפיצת ראש לתוך המים הרותחים; אם יש לך יותר מדי מים, מצקת החוצה עודף ולהשליך. כסי את פן והתחילי בתזמון. כאשר המים מתחדשים רותחים, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים 1/2-עד 2 1/2-ק "ג סרטנים 15 דקות, 3 ק" ג סרטנים כ -20 דקות.
מסננים סרטנים; כדי להיות מסוגל להתמודד במהירות, לשטוף בקצרה עם מים קרים.
איך לנקות, לפצח, ואת הסרטן פגז
משוך את ולזרוק דש משולש מהצד הבטן.
הפעל את בטן הסרטן למטה; מושך מהחלק האחורי, להרים את הקליפה האחורית.
מסננים ומשליכים נוזלים מהקליפה. אם תרצה, לגרוף חמאת סרטנים רכה, זהובה ושומן סרטן לבן מקליפה לקערה קטנה לאכול על ידי כפית עם סרטן או לערבב לתוך רוטב טבילה. אם משתמשים במעטפת אחורית לקישוט, יש לשבור את החלק הגרמי (הפה) מהקצה הקדמי של הקליפה ולהשליך. יש לשטוף את הקליפה היטב ולנקז.
על קטע הגוף, לשלוף ולהשליך קרום אדמדם המכסה את המרכז (אם זה לא ירד עם הגב) וכל חתיכות רופף. לגרוף את כל חמאת הזהב שנותרה ולהוסיף לקערה. משוך את ולזרוק ארוך, זימים ספוגיים מצדי הגוף. לשטוף את הגוף היטב עם מים קרים.
לסובב רגליים וטפרים מהגוף. באמצעות מפצח אגוזים או פטיש עץ, לפצח את הקליפה של כל רגל וסעיף טופר. עם סכין, לחתוך את הגוף לרבעים.
לשבור רגליים וטפרים; באמצעות האצבעות שלך, מזלג קטן, מחטט, או קצה רגל סרטן, להסיר בשר. לפרק חלקי גוף ולחפור כיסי בשר. להשליך פגזים. אחד מבושל, ניקה 1 3/4 - כדי 2 קילו סרטן (עם פגז אחורי) מניב 7 1/2 עד 8 אונקיות (1 1/3 עד 1/2 כוסות) של בשר; סרטנים כבדים לא תמיד יש יותר בשר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
פירות ים בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.