קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ריזוטו עם הודו מעושן, כרישה, מסקרפונה

ריזוטו עם הודו מעושן, כרישה, מסקרפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו עם הודו מעושן, כרישה, ו Mascarpone. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 890 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אורז arborio, מלאי, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו ריזוטו קרמי עם נקניק הודו מעושן, פירה עם שום, מסקרפונה, כרישה קרמל, ו ריזוטו עם מסקרפונה ופרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את המרק והמים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הכרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
מוסיפים את האורז ומערבבים עד שהוא מתחיל להפוך אטום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיפים את היין והמלח לאורז ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שכל היין נספג.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים כ 1/2 כוס מרק רותח לאורז ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד המרק נספג לחלוטין. האורז ומרק צריך בועה בעדינות; להתאים את החום לפי הצורך. המשך לבשל את האורז, הוספת מרק 1/2 כוס בכל פעם ומאפשר את האורז לספוג את המניה לפני הוספת 1/2 כוס הבאה. מבשלים את האורז בדרך זו עד מכרז, 25 עד 30 דקות בסך הכל. המרק שלא נספג צריך להיות מעובה על ידי עמילן מהאורז. ייתכן שלא תצטרך להשתמש בכל הנוזל, או ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מרק או מים.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מוסיפים את ההודו, הגבינה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
המלצת יין: ללכת על יין לבן איטלקי עם גוף טוב וחומציות כדי לקזז את creaminess כאן. חפש Arneis מאזור פיימונטה או פינו grigios מהאזורים של אלטו אדיג ' ה או קוליו.
מרכיבים שתצטרך
ArneisArneis
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון