ריזוטו עם ירקות
ריזוטו עם ירקות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך עגבניות שרי, יין, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ריזוטו עם ירקות האביב, ריזוטו עם ירקות באביב חזיר מעושן, ו ריזוטו אפוי עם ירקות קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סיר רוטב כבד, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצלים עד שקופים, כ-2 עד 3 דקות. מתבלים במלח.
מוסיף את האורז וטוסט לעוד דקה.
מוסיפים את היין הלבן ואת מלאי הירקות ומערבבים עד עקביות שמנת. אפשר לאורז לבשל במשך 15 דקות עד עשיר וקרם.
ברגע שהאורז מבושל, מוסיפים את הקישואים, הפלפלים והעגבניות ומערבבים היטב.
כדי לשרת, מניחים על מגש גדול ומקשטים עם עלי בזיליקום ועגבניות שרי.