ריזוטו עם עגבניות, תירס ובזיליקום נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 385 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת פרמזן, יין, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו ריזוטו עם תירס ובזיליקום, ריזוטו עגבניות ובזיליקום, ו ריזוטו תירס, אספרגוס ושעורה בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המים והחלב בסיר בגודל בינוני או בסיר, מחממים את המים והחלב לרתיחה. שמור את המחבת על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ממיסים את החמאה בתבשיל גדול או במחבת על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום והאורז, מערבבים כל הזמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיף את היין הלבן ומערבבים עד נספג לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
6
להתחיל להוסיף את תערובת מי חלב מחוממת 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות. המתן עד שכל תוספת נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת הבא. כאשר האורז מבושל במשך 15 דקות ורוב הנוזל כבר משולב, מוסיפים את גרעיני התירס ועגבניות יחד עם סוף תערובת מי החלב. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד האורז רך אבל עדיין לעיס מעט.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
הריזוטו צריך לקחת 18 עד 20 דקות של בישול כולם ביחד. מערבבים בגבינת פרמזן, רוב הבזיליקום, והמלח והפלפל. כפית את הריזוטו מיד על צלחות, העליון עם גדילי בזיליקום הנותרים, ומגישים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.