ריזוטו עם שרימפס ואספרגוס
ריזוטו מתכון עם שרימפס ואספרגוס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 411 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ורמוט, גבינת פרמזן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו ריזוטו שרימפס ואספרגוס, ריזוטו שרימפס ואספרגוס יווני, ו ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מבשלים אספרגוס במים רותחים במשך 3 דקות או עד פריך במכרז.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורז; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 מרק כוס, ורמוט ומלח.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות).
מוסיפים אספרגוס ושרימפס; מבשלים 4 דקות. מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.