ריזוטו ערמונים עם דלעת סקווש
ריזוטו ערמונים מתכון עם דלעת סקווש מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. אם יש לכם אורז arborio, מרק עוף במלח נמוך, דלעת סקווש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ריזוטו ערמונים עם דלעת סקווש, ריזוטו ערמונים ובטרנוט, ו דלורית צלויה ומרק ערמונים.
הוראות
להביא מרק עוף ושרי להרתיח בסיר בינוני על חום גבוה. להפחית את החום נמוך; לכסות ולשמור על חם.
בינתיים, שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים בצל ודלעת; מבשלים עד הבצל שקוף, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
מוסיפים אורז; מערבבים עד שהאורז שקוף בקצוות אבל עדיין אטום במרכז, כ -3 דקות.
להוסיף 1 מרק חם כוס; מבשלים עד כמעט נספג, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
הוסף יותר מרק, 1 כוס בכל פעם, המאפשר לכל תוספת להיספג לפני הוספת הבא עד אורז הוא רק רך, ערבוב לעתים קרובות, על 25 דקות בסך הכל. מערבבים ערמונים, קורנית ומרג ' ורם.
הסר מן החום; מערבבים הנותרים 1 כף חמאה, גבינה, פטרוזיליה. ריזוטו העונה עם מלח ופלפל ומגישים.