קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

ריזוטו פארו

ריזוטו פארו
ריזוטו פארו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך חמאה, דומדמניות, פארו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-38 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו תירס מתוק, Goudan וריזוטו פארו בתוספת 15 יותר פארו S אתה תאהב לנצח, ריזוטו פארו, ו ריזוטו פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פארו ו -4 כוסות מים. להשרות במשך 30 דקות לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את המרק בסיר קטן וחמים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
3
בסיר גדול או תנור הולנדי, מחממים את השמן והחמאה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את שאלוט ועונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. לבשל עד שהתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פארו סחוט ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן עד קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין ומערבבים כל הזמן עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
להוסיף 1/2 כוס מרק חם ומערבבים כל הזמן עד נספג לחלוטין. המשך להוסיף את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד פארו הוא שמנת מבושל דרך, כ 30 דקות. כבה את החום ומערבבים בדומדמניות, צנוברים, גבינת פטה, ואת המלח והפלפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים לקערה ומגישים.
9
הערה של קוק: כדי טוסט צנוברים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F עד קלוי, על 6 עד 8 דקות. מגניב לחלוטין לפני השימוש.