ריזוטו פטריות קנטרל
ריזוטו פטריות Chanterelle עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו אורז, מרק עוף דל שומן, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ריזוטו Chanterelle עם קישואים ופרושוטו מטוגן, ו קישואים Chanterelle ריזוטו אורז חום.
הוראות
במחבת 12 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' או מחבת 5 ליטר על חום בינוני גבוה, מערבבים בייקון עד השחמה פריך, על 5 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. בטל הכל אבל על 1/2 כף שומן בייקון מחבת.
מוסיפים 2 כפות שמן זית למחבת מעל חום בינוני-גבוה. כאשר חם, מוסיפים בצל, שום, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומערבבים לעתים קרובות עד בצל הוא רך מאוד משחימים, 20 עד 25 דקות (אם בצל מתחיל לחרוך, להפחית את החום עוד יותר ומערבבים 2 כפות מים).
בינתיים, לשטוף chard. לקצץ ולהשליך גזע מסתיים. פרוסה דקה נובעת לרוחב ועלים קוצצים גס. במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
להוסיף chard ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הגבעולים רכים פריך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מסננים, מניחים בקערה גדולה של מי קרח עד קריר, ולנקז שוב.
מוסיפים אורז לבצל ומערבבים עד אטום, כ 3 דקות.
מוסיפים יין ומערבבים על חום בינוני עד שנספג, 1 עד 2 דקות.
להוסיף 6 כוסות מרק, כוס בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד נספג כמעט, 20 עד 25 דקות בסך הכל (אורז צריך להיות רך לנשוך).
מערבבים גבינה, חמאה, בייקון, chard, ופטריות קלויות. אם ריזוטו הוא עבה יותר הרצוי, מערבבים קצת יותר מרק. ריזוטו כפית לתוך קערות רחבות, רדודות.