ריזוטו פטריות שמנת עם בשר חזיר גריל רוזמרין
ריזוטו פטריות שמנת עם בשר חזיר ברוזמרין בגריל טנדרלוין נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-28 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רוזמרין קלוי & טימין בשר טנדרלוין עם שעועית ירוקה תבשיל פטריות, בשר חזיר בגריל רוזמרין כתום, ו שום רוזמרין בשר חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף פילה עם שמן, מלח, פלפל, רוזמרין. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה לשעה או 2 במקרר.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת סאוט בטוחה לתנור על חום גבוה. Sear tenderloin מכל הצדדים עד יפה בצבע בכל רחבי.
מעבירים מחבת לתנור וצולים במשך 10 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145 מעלות F.
תן לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני חיתוך דק על ההטיה.
מגישים עם ריזוטו ומקשטים עם sprig של רוזמרין טרי.
מניחים פטריות בקערה ושופכים עליהם מים רותחים; מכסים ונותנים לשבת 10 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
הוסף שאלוט וזיעה עד שהם מתחילים להפוך שקוף בצבע, רק כמה דקות.
מוסיפים אורז ומערבבים עד שכל הדגנים מכוסים בשמן. לאורז, להוסיף את המניה ויין.
הסר את הפטריות מהנוזל שלהם, שומר את הנוזל, וקוצצים אותם בערך.
מוסיפים את הפטריות עם הנוזל שלהם לסיר.
מוסיפים מלח, מעלים חום לגובה בינוני, ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות, ערבוב שוב לאחר 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את החמאה, פקורינו ופטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון