ריזוטו פידלהד ושנטרל
המתכון Fiddlehead וריזוטו Chanterelle יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 520 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח כשר, שאלוט, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: ריזוטו Chanterelle וסיר ריזוטו לגוסטינה, ריזוטו לימון האביב עם אספרגוס ושרכים Fiddlehead, ו ריזוטו פטריות Chanterelle.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, במשך כ 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד מצופה היטב עם חמאה. מבשלים מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות.
הוסף את טרגון ומבשל במשך 8 עד 10 דקות. יש להפחית את הפטריות לכ-2 כוסות. תניח בצד.
בתבשיל כבד של 12 אינץ', מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב די כל הזמן, עד שכל הגרגרים הפכו opaquewhite אם באמצעות arborio.
יוצקים שמפניה או יין. לבשל, ערבוב, עד הנוזל הוא כמעט התאדה.
מוסיפים 1 כוס של המניה ומבשלים, ערבוב, עד כמעט נספג. המשך להוסיף את המניה בסכומים 1 כוס, ערבוב ולתת את האורז לספוג את הנוזל בכל פעם. לאחר 4 כוסות נוספו, מערבבים את האפונה, ולאחר מכן מוסיפים כוס נוספת של מלאי.
כאשר הוא נספג, מערבבים את fiddleheads.
מוסיפים את הכוס הנותרת ואת תערובת chanterelle. כאשר הנוזל נספג כמעט, מוסיפים את הפרמזן, המלח והפלפל.
מגישים מהמחבת או מעבירים למנות.
מפזרים את הפרחים צ ' ייב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;