ריזוטו פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריזוטו פירות ים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . אם יש לכם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו פירות ים, ריזוטו פירות ים, ו ריזוטו פירות ים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול; מקום על אש בינונית. מכסים ומביאים רק לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ולשמור על חום. (לא להרתיח.)
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
להוסיף שום, ו לטגן 1 דקה. מערבבים באורז; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
להוסיף 1 כוס תערובת מרק רותח לתערובת אורז, ערבוב כל הזמן עד רוב הנוזל נספג.
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד כל תוספת 1/2 כוס נספג, על 50 דקות. (אורז יהיה רך ויהיה עקביות שמנת. מערבבים שרימפס, צדפות ועגבניות לאחר 30 דקות של בישול. מערבבים בשר סרטנים לאחר 40 דקות של בישול.
הסר מהחום; מערבבים גבינת עיזים ובזיליקום.