ריזוטו פלפל זהב
ריזוטו פלפל זהב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 292 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, מרגרינה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרובית מוזהבת " ריזוטו, ריזוטו שעורה עם סלק זהב וירקות, ו שעורה ועשב ריזוטו עם בריסל sp מצופה זהב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 2 פלפלים קלויים במעבד מזון או בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. קוצצים הנותרים פלפלים קלויים.
להביא מים ומרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף אורז; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל). מערבבים פריך ופלפלים קצוצים, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת פרמזן ואת שאר החומרים.