ריזוטו פשוט עם פרושוטו ואפונה
ריזוטו פשוט עם פרושוטו ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרושוטו, אפונה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו עם אפונה פרושוטו, ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו, ו אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג.
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח, פלפל, אפונה ופרושוטו. מניחים בצד במשך כמה דקות לפני ההגשה כדי לחמם את האפונה. כף לתוך קערות בודדות.