קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו פשוט עם פרושוטו ואפונה

ריזוטו פשוט עם פרושוטו ואפונה
ריזוטו פשוט עם פרושוטו ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פרושוטו, אפונה, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: ריזוטו עם אפונה פרושוטו, ריזוטו ריקוטה לימון עם אספרגוס, אפונה, פרושוטו, ו אפונה איטלקית (אפונה עם פרושוטו).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את האורז ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב מדי פעם ומחכה עד שהוא נספג לפני הוספת יותר. זה צריך לקחת בערך 30 דקות עבור כל מרק להיספג.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח, פלפל, אפונה ופרושוטו. מניחים בצד במשך כמה דקות לפני ההגשה כדי לחמם את האפונה. כף לתוך קערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך