המתכון ריזוטו Kedgeree מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 964 קלוריות. מתכון זה מ nigella.com יש 298 אוהדים. גשו לסופר וקנו אורז, כורכום, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו Kedgeree, Kedgeree, ו Kedgeree (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את האדוק לשניים או יותר חתיכות כדי להתאים למחבת (רצוי אחד עם מכסה).
מרכיבים שתצטרך
האדוק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף קצת פלפל, עלה המפרץ, להב של מייס, אם יש לך אחד, ו sprig של פטרוזיליה, ויוצקים מעל המים. מכסים את המחבת עם מכסה, או כמה נייר אטום בחוזקה, ולהביא לרתיחה. הפעל למטה ומבשלים את האדוק במשך 3-5 דקות, כך הדג מבושל דרך אבל לא מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
האדוק.
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
מייס קרקע
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר עם מרית מחוררת ועטוף את האדוק בנייר כסף ושומר את הנוזל מהמחבת, מאמץ אותו לתוך כד מדידה. הפוך את הנוזל בכד עד 1 ליטר / 4 סימן כוס עם מים רותחים ולהוסיף את גרגרי מרק ירקות או קובייה או מה שאתה משתמש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
האדוק.
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את הנוזל הזה לסיר ולשים על אש נמוכה.על צורב סמוך, בסיר רחב למדי, חום 30 גרם / 2 כפות של החמאה והשמן. לקצץ את הכרישה, ולאחר מכן דק לחתוך אותו לתוך עיגולים, הוספת אותו למחבת שמנוני. מבשלים בעדינות במשך כ 5 דקות עד הכרישה מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את האורז למחבת והופכים היטב בשמן החמאה עד slicked ומבריק ואז מערבבים את התבלינים וגרידת לימון. הגבר את החום והוסף את היין, תוך ערבוב עד שהוא נספג מבעבע. לאחר מכן להוסיף מצקת של דגים שמורים בישול נוזלי מעורבב עם מלאי ירקות בסיר הסמוך שלה, ערבוב עד שהוא נספג מדי ולאחר מכן להמשיך לייפות על ידי ladleful עד שהאורז מבושל ודביק - כ 20 דקות - ואת הנוזל משמש למעלה או כמעט כל בשימוש למעלה. אתה כנראה לא צריך אותי כדי להזכיר לך, אבל תן לי בכל מקרה: חשוב כי כל ladleful נספג לפני שאתה מוסיף את הבא.בינתיים, לשים את הביצים של השליו במחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, מנקזים את הביצים ושמים אותם בקערה של מים קרים, מעבירים עליהם את הברז לזמן מה כדי לוודא שהם מפסיקים לבשל.ברגע שהגעת לנקודה הנכונה עם הריזוטו, והאורז נעשה, מוסיפים את הדג, מתפורר מינימאלי במזלג או באצבעות שלך, לאורז יחד עם החמאה הנותרת ומיץ הלימון, מכים היטב, את החום, עם כף העץ שלך כדי לוודא שהכל קרמי ומאוחד היטב. כפית את הריזוטו על צלחת גדולה, כך שהוא שטוח למדי, מוסיפים את השלווים קלופים חצויים ביצים au choix ומפזרים עם הפטרוזיליה.