קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

ריזוטו קוקוס קרמי ברוקולי

ריזוטו קוקוס קרמי ברוקולי
גשו לסופר וקנו ריזוטו [arborio] אורז, צ'ילי, חיטה וירקות מלאי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו קל קרמי איטי מבשל ברוקולי ריזוטו, ריזוטו לימון עם ברוקולי, ו ריזוטו ברוקולי וצ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת רחבה ושטוחה ומוסיפים את הכרישה והצ ' ילי. מטגנים בעדינות במשך 8-10 דקות או עד שהם התרככו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב ולאחר מכן מוסיפים את חלב הקוקוס ואת המניה. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות במשך 15-20 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.בינתיים, לחתוך את ראשי ברוקולי לתוך פרחים קטנים קיטור בזריזות במשך 3-5 דקות או עד מבושל קלות אבל עדיין מעט פריך.מתבלים את הריזוטו לפי הטעם ומערבבים בעדינות את האורן או אגוזי קשיו (אם משתמשים) ואת הברוקולי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קשיוקשיו
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®אפונה גויה®