ריזוטו קוקוס קרמי ברוקולי
גשו לסופר וקנו ריזוטו [arborio] אורז, צ'ילי, חיטה וירקות מלאי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו קל קרמי איטי מבשל ברוקולי ריזוטו, ריזוטו לימון עם ברוקולי, ו ריזוטו ברוקולי וצ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת רחבה ושטוחה ומוסיפים את הכרישה והצ ' ילי. מטגנים בעדינות במשך 8-10 דקות או עד שהם התרככו.
מוסיפים את האורז, מערבבים היטב ולאחר מכן מוסיפים את חלב הקוקוס ואת המניה. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים במהירות במשך 15-20 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.בינתיים, לחתוך את ראשי ברוקולי לתוך פרחים קטנים קיטור בזריזות במשך 3-5 דקות או עד מבושל קלות אבל עדיין מעט פריך.מתבלים את הריזוטו לפי הטעם ומערבבים בעדינות את האורן או אגוזי קשיו (אם משתמשים) ואת הברוקולי ומגישים מיד.