ריזוטו ריחני בריח לימון איטי
המתכון איטי בישול לימון ריזוטו ריחני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-15 דקות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, מיץ לימון, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סיר צלי בניחוח כתום עם סירים איטיים עם זיתים, 365 ימים של בישול איטי: עבור בישול איטי לא מערבבים ריזוטו פטריות אורז חום, ו ריזוטו עגבניות (מבשל איטי).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט ושום; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שאלוט הם במכרז.
להוסיף אורז; לבשל 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של גרעינים הם שקופים. מערבבים ביין. מבשלים כ 3 דקות יותר, ערבוב כל הזמן, עד היין נספג.
יוצקים תערובת אורז לבישול איטי.
בכוס מדידה למיקרוגל 8 כוסות, מרק מיקרוגל על 2 דקות גבוהות או עד חם מאוד.
יוצקים לתוך סיר איטי. מערבבים ב 1 כפית קורנית, מלח ופלפל.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 2 שעות. מערבבים גבינה, הנותרים 2 כפות חמאה, קליפת לימון ומיץ לימון.
מקשטים עם טימין נוסף, קליפת לימון ופלפל טחון.