ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים
ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שעורה פנינה, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו ריזוטו שעורה עם ירקות חורף קלויים, ריזוטו דלעת ושעורה צלוי, ו ריזוטו עגבניות ושעורה צלוי אש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גזר לבן, כרובית, פלפל, 2 כפיות שמן זית, פלפל שחור, ומלח על מחבת ג ' לי רול מצופה בתרסיס בישול, וזורקים היטב למעיל.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לאחר 10 דקות.
חום שנותר 1 כפית שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד השחמה.
מוסיפים 3 מרק ושעורה כוסות; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום ומבשלים 30 דקות או עד שנוזל נספג ושעורה היא אל דנטה.
מוסיפים את מרק 1 כוס הנותרים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא. מערבבים בתערובת גזר לבן וגבינת 1/3 כוס.
מפזרים את שארית 1/3 כוס גבינה, פקאן ופטרוזיליה.